Ενοικίαση έκτασης στα όρια τη Κοινότητας Επισκοπής Γωνιάς προς χρήση πάρκινγκ | ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ
Ηµεροµηνία ∆ηµοσίευσης
17/02/2021
Χρήστης Καταχώρησης
Καρβούνης Αντώνης
Φορέας
Κοινότητες
Υπηρεσία
Κοινότητα Επισκοπής Γωνιάς
Είδος
Ανακοίνωση
Τίτλος
Ενοικίαση έκτασης στα όρια τη Κοινότητας Επισκοπής Γωνιάς προς χρήση πάρκινγκ
Α.Δ.Α.
Α.Δ.Α.Μ.
Τομείς Ενδιαφέροντος

Αγαπητέ συγχωριανέ,

σε συνέχεια του καλέσματος του Δήμου Θήρας για την ενοικίαση κάθε διαθέσιμης έκτασης στο χωριού μας προς χρήση πάρκινγκ και χωρίς ιδιαίτερη προσέλευση μέχρι στιγμής, επανερχόμαστε για να ζητήσουμε την συμβολή σας. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ανάγκη χώρων στάθμευσης στο χωριό μας είναι μεγάλη αλλά η προσφορά μικρή.

Επιστρέφουμε στο ζητούμενο αυτό και σας πληροφορούμε ότι η διαδικασία είναι ακόμα ενεργή ! Σας ζητάμε λοιπόν, να μας γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας για κάθε πιθανό σενάριο συνεργασίας.

Καλό είναι να γνωρίζετε ότι έχει αλλάξει η διαδικασία και δεν σας δεσμεύει πλέον ούτε από άποψη χρόνου αλλά ούτε και κόστους. Πρακτικά δηλαδή εσείς επιλέγετε τον χρόνο καθώς και την αξία του υποψηφίου ακινήτου που θα διαπραγματευτείτε με τον Δήμο την στιγμή της δημοπρασίας. Θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή σε αυτό και να σας ζητήσουμε να επανεξετάσετε κάθε ενδεχόμενο συμμετοχής σας στο καλύτερο δυνατό σχεδιασμό του τόπου μας.

Παραμένουμε στην διάθεση σας. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας μας είναι: Μαριάννα Πελέκη 6947428928 / Ειρήνη Φύτρου 6944164260 / Αρτέμης Δακουτρός 6937310844 / Τσέκος Νίκος 6972872377 / Αγάπη Ρούσσου 6972420640

Εναλλακτικά μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεση σας στέλνοντας email στη διεύθυνση: sym@thira.gov.gr υπόψη του κ. Λαμπράκη Ιωάννη. Προαιρετικά θα βοηθούσε ο γεωγραφικός προσδιορισμός της θέσης του ακινήτου (θέση google earth) και φωτοτυπία του τοπογραφικού και του συμβολαίου κτήσης του ακινήτου.

Με εκτίμηση,

Κοινότητα Καμαρίου - Επισκοπής